Noodverlichting

Wanneer de verlichting in uw bedrijf uitvalt, kan de aanwezigheid van goede noodverlichting flink wat ellende voorkomen. Uw medewerkers kunnen zo de weg naar de nooduitgang gemakkelijk vinden en als er handelingen zijn die dringend verricht moeten worden, zoals reparatiewerkzaamheden, kunnen die direct veilig uitgevoerd worden. Bij ons vindt u de meest actuele vormen van vluchtwegverlichting en vluchtwegaanduiding (met name nooduitgangborden) tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Is uw bedrijf ook over de grens actief en wilt u in één keer noodverlichting voor al uw vestigingen aanschaffen? Dan kunt u vertrouwen op ons brede assortiment aan LED noodverlichting en toebehoren. Onze noodverlichting voldoet namelijk altijd aan de nieuwste Europese normen en is dus in heel Europa toepasbaar.

Noodverlichting voor ieder bedrijf

Alles wat u nodig heeft om uw noodverlichting naar behoren te laten functioneren vindt u in onze webshop. Omdat de stroomvoorziening niet in ieder pand hetzelfde geregeld is, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten inbouw LED noodverlichting en opbouw LED noodverlichting. Zo is er altijd een optie beschikbaar die bij uw bedrijfspand past. Ook voor al uw toebehoren kunt u terecht bij onze webshop. Alle noodverlichting uit ons assortiment wordt standaard geleverd met een 3 uurs accu, de bijbehorende pictogrammen en eventuele klemveren om de inbouw noodverlichting te bevestigen. Mocht u echter op zoek zijn naar een sterkere accu of voor de zekerheid een extra accu willen die u bij eventuele uitval direct in de armaturen van uw noodverlichting kunt installeren, dan vindt u tussen onze accupacks beslist een batterij die aan uw wensen voldoet.

Kiest u voor de noodverlichting uit onze online winkel, dan hoeft u in ieder geval nooit in het donker te zitten. Wij werken nauw samen met alle fabrikanten van LED noodverlichting en kunnen daardoor snel inspringen op de nieuwste normen en richtlijnen, maar ook op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting en behuizingen. U profiteert bij ons dus niet alleen van een mooie prijs, maar ook van onze expertise op het gebied van LED verlichting. Wij weten daardoor exact welke professionele noodverlichting gewenst is in het huidige bedrijfsleven. Zo bestaat een groot deel van ons productaanbod uit waterdichte noodverlichting, wat bijzonder goed van pas komt in de offshore of als uw bedrijfspand zich bijvoorbeeld deels onder zeeniveau bevindt.

De meest actuele LED noodverlichting

U hoeft bij ons niet bang te zijn dat de LED noodverlichting uit ons assortiment en de bijbehorende pictogrammen aan verouderde normen en richtlijnen voldoen. Een aantal jaren geleden zijn er namelijk nieuwe Europese richtlijnen ten aanzien van noodverlichting en vluchtwegverlichting ingevoerd. Daarmee is de oude NEN 6088 norm begin 2013 komen te vervallen. De pictogrammen die hieronder vallen mogen nog wel worden gebruikt in bestaande systemen als hier nog aanpassingen aan gemaakt moeten worden, maar voor nieuwe systemen is het inmiddels verplicht om aan de nieuwe norm NEN-EN-ISO 7010 te voldoen. Vluchtwegaanduidingen die onder deze richtlijn vallen hebben een hele nieuwe grafische vormgeving gekregen, waarin vooral het gebruik van een grotere pijl flink wat onduidelijkheid over de locatie van de nooduitgangen wegneemt.

Natuurlijk betekent dit ook dat al onze noodverlichting aan de in Nederland geldende arbowetgeving en de Belgische ARAB-regels voldoen. Daarmee garanderen wij niet alleen dat de veiligheid van de medewerkers in uw bedrijf goed geregeld is met onze compleet uitgeruste armaturen. Bij al dan niet verwachte controles kunt u de controleurs ook laten zien dat u de meest actuele LED noodverlichting in huis heeft die aan alle geldende nationale en Europese normen voldoet. Zelfs als uw bedrijf elders in Europa actief is, kunt u vertrouwen op de noodverlichting uit onze webshop. De NEN-EN-ISO 7010 richtlijn is namelijk Europees en u kunt bij ons universele accupacks bestellen van vooraanstaande merken als Philips, Ecolight, Van Lien, Famostar, Blessing en Hertec.

Online noodverlichting bestellen

Tegenwoordig kunt u via de webshop van led-noodverlichting.net gemakkelijk uw LED noodverlichting online bestellen. Dan kunt u niet alleen gebruik maken van een breed aanbod dat door echte specialisten op het gebied van LED verlichting is samengesteld, maar ook van onze uitstekende service. Wij zijn namelijk transparant over onze prijzen door deze inclusief btw en verwijderingsbijdrage weer te geven. En dan nog zult u verrast zijn door de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Deze online winkel in LED noodverlichting is een onderdeel van Fifty Commerce V.O.F., een bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en verkoop van LED verlichting. Onze webshop led-noodverlichting.net wordt beheerd door echte experts, die precies weten welke noodverlichting de juiste is om in het huidige bedrijfsleven toe te passen. Wij zitten bovenop alle ontwikkelingen in de noodverlichtingssector en passen ons productaanbod daar continu op aan. Wanneer u een inbouwlamp of opbouwlamp in ons assortiment ziet, kunt u er dus van op aan dat deze aan alle actuele normen en richtlijnen voldoet en bovendien van de hoogst mogelijke kwaliteit is.

Wij selecteren de noodverlichting in onze webshop uiterst zorgvuldig. Vervolgens kopen wij grote volumes in, zodat wij de beste LED noodverlichting altijd direct vanuit onze eigen voorraad kunnen verzenden. Praktisch gezien houdt dat in dat de lampen die u voor 16:00 bestelt dezelfde dag nog per GLS naar u verstuurd zullen worden. Mocht een artikel zo in trek zijn dat deze is uitverkocht, dan kunnen wij deze voor u nabestellen en snel naar u toe sturen. Verzenden en retourneren binnen Nederland en België is gratis, maar u kunt uw bestelling ook bij ons in Twello ophalen.