Blessing accu voor noodverlichting

Voor een Blessing accu voor noodverlichting kunt u altijd in de webshop van led-noodverlichting.net terecht. Of u voor uw noodverlichtingsarmatuur met een Blessing-aansluiting nu een side by side of een stick batterij nodig heeft, de noodverlichtingsaccu’s uit ons assortiment zullen er zeker voor zorgen dat uw noodverlichting lang genoeg blijft branden om alle dringende handelingen met een maximum aan veiligheid uit te kunnen voeren. En dat is wel zo prettig, want een betrouwbare accupack is van levensbelang als er gevaarlijke situaties ontstaan bij het uitvallen van het kunstlicht. Wij hebben Blessing accu’s voor noodverlichtingsarmaturen van alle soorten en maten in ons assortiment. Deze accupacks zullen ervoor zorgen dat uw inbouw led noodverlichting of opbouw led noodverlichting op de momenten dat het er echt om gaat genoeg licht gaan geven.

Betrouwbare Blessing accu’s voor zuinige led noodverlichting

Idealiter wordt er natuurlijk helemaal geen gebruik gemaakt van uw noodverlichting. Brand, kortsluiting of een ongeluk is echter zo gebeurd en daarom is het belangrijk dat er in uw pand een aantal goede noodverlichtingsarmaturen met bijbehorende accu’s geïnstalleerd worden. Als u voor led noodverlichting kiest, bent u op de lange termijn het voordeligst uit. Vooral als het om continu brandende noodverlichting gaat, zoals een nooduitgangsbord. Wanneer er gewoon toevoer van elektriciteit is, zullen deze noodverlichtingsarmaturen gebruik maken van het lichtnet en dan zijn de voordelen van led noodverlichting het grootst. Ledlampen verbruiken namelijk aanzienlijk minder energie dan gloeilampen, halogeenlampen, tl-buizen of zelfs spaarlampen. Zelfs als u dus helemaal geen gebruik maakt van de accupack in de armatuur is een led noodverlichtingsarmatuur de beste optie als het om de kosten en de belasting van het milieu gaat.

Als de noodverlichting ook daadwerkelijk gebruik moet maken van de accu, wilt u natuurlijk wel dat er een in zit waar u op kunt vertrouwen. Continu brandende vluchtwegaanduidingen zullen bij het uitvallen van de kunstverlichting meteen overschakelen op de accu, terwijl niet-continu brandende vluchtwegverlichting pas aan zal gaan als het merkt dat er geen stroom meer is. Volgens de Nederlandse wet moet dat binnen 15 seconden gebeuren. Vervolgens moet uw noodverlichting minimaal een uur blijven branden. Zo kunnen de meest urgente maatregelen meteen uitgevoerd worden, zoals het ontruimen van het pand, het repareren van defecten en het blussen van een eventuele brand. Als u een Blessing accu voor noodverlichting nodig heeft, kunt u bij ons verschillende batterijen bestellen die ervoor zorgen dat u deze handelingen met minimale risico’s uit kunt voeren.

Breed assortiment aan Blessing accu’s voor noodverlichting

Wanneer uw noodverlichtingsarmatuur afkomstig is uit onze webshop, heeft u bij uw bestelling een passende accupack van ons ontvangen zonder dat u daar extra voor heeft moeten betalen. Dit doen wij namelijk bij alle noodverlichtingsarmaturen die in onze webshop besteld worden. Onze noodverlichtingsaccu’s gaan drie uur mee en zullen in geval van nood dus meer dan genoeg tijd geven om alles te doen wat er in noodsituaties moet gebeuren. Mocht het onverhoopt zo zijn dat zich een situatie voordoet waarin u de batterij in de led noodverlichting ook daadwerkelijk moet gebruiken, dan heeft u na verloop van tijd een nieuwe batterij nodig. Tussen ons assortiment aan accupacks vindt u eenvoudig de noodverlichtingsbatterij die u nodig heeft. Daar zit ook een breed aanbod aan Blessing accu’s voor noodverlichting tussen. Komt u er niet uit? Dan helpt onze klantenservice u graag aan de juiste accupack.

Het gebruik van een Blessing accu voor noodverlichting is echter niet de enige reden waarom de batterij na een tijdje vervangen moet worden. Om de veiligheid in een pand te kunnen blijven garanderen is het in Nederland wettelijk verplicht om elke vier jaar de accupack in een noodverlichtingsarmatuur te vervangen. Bij led-noodverlichting.net willen we dat u ervan uit kunt gaan dat een accupack die volledige periode van vier jaar mee blijft gaan. Het gaat immers om uw veiligheid en daarbij mogen geen compromissen op de kwaliteit gedaan worden. Daarom bieden wij u vier jaar garantie op iedere Blessing accu voor noodverlichting die u in onze webshop bestelt. Datzelfde beleid hanteren we natuurlijk ook voor alle andere accupacks in ons assortiment. Blessing accu’s kunnen overigens ook op sommige noodverlichtingsarmaturen met een Famostar-aansluiting gebruikt worden.

Blessing accu voor noodverlichting online bestellen

Op led-noodverlichting.net kunt u Blessing noodverlichtingsaccu’s van verschillende voltages en ampèrages voor uw led noodverlichting bestellen. Natuurlijk kunt u bij ons ook de beste Famostar, Ecolight, Van Lien, Philips, Lightronics, Etap, Hertec en Sec accu’s voor uw noodverlichting bestellen. Wij streven ernaar om u alles aan te bieden wat u nodig heeft om uw duurzame led noodverlichting naar behoren te laten werken. Daarom vindt u bij ons uitsluitend vluchtwegverlichting en vluchtwegaanduidingen met led chips van uitstekende kwaliteit en hoogwaardige drivers. Zo hoeft u zich in geval van nood geen zorgen te maken: met onze led noodverlichting ziet u zo waar u heen moet om uzelf in veiligheid te brengen.

Ledverlichting van hoge kwaliteit is namelijk iets waar we bij Fifty Commerce erg enthousiast van worden. Daarom zijn wij ook onze webshop led-noodverlichting.net gestart. Hier kunt u terecht voor topkwaliteit led noodverlichting met een bijzonder laag energieverbruik. Als u ergens niet uit komt hebben wij bovendien een aantal ledverlichtingsexperts in dienst die u met al uw vragen kunnen helpen door u advies op maat te geven. Alle bestellingen worden binnen Nederland en België gratis verzonden. Maar u heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling op te komen halen bij ons magazijn in het Gelderse Apeldoorn nadat u deze online gedaan heeft.