Led noodverlichting waterdicht 3 watt

Met waterdichte 3 watt led noodverlichting is de veiligheid binnen uw bedrijf in het onverhoopte geval van brand of stroomuitval op verschillende manieren gegarandeerd. Wanneer u deze noodlampen in uw bedrijf installeert, kunnen uw medewerkers de weg naar de nooduitgang probleemloos vinden. Maar ook tegen mogelijke elektrocutie door de combinatie van elektriciteit en water worden zij op deze manier beschermd. Voor een werkplek waar vocht en water voor dit soort gevaarlijke situaties kunnen zorgen, zoals in de offshore of vochtige loodsen en garages, is deze waterdichte noodverlichtingsarmatuur daarom de ideale keuze. De armatuur is 352 mm lang, 118 mm breed en 73 mm hoog. Met een verbruik van slechts 3 watt is deze noodverlichting bovendien zeer energiezuinig.

Energiezuinige, waterdichte led noodverlichting

Ondanks dit lage wattage biedt onze waterdichte 3 watt led noodverlichting toch de verlichting die de armatuur volgens Europese richtlijnen moet bieden. Met een zichtbereik van 25 meter zal deze noodverlichting na uitval van stroom nog minstens een uur blijven branden, zodat het pand veilig ontruimd kan worden en spoedreparaties indien nodig meteen uitgevoerd kunnen worden. Omdat de witte behuizing met polycarbonaat kap volledig waterdicht is, bestaat er geen gevaar voor elektrocutie. Dan kunnen u en uw medewerkers met een veilig gevoel naar buiten bij een noodsituatie. Wanneer u deze waterdichte noodverlichting bij ons bestelt, leveren wij zelfs een wartel mee, zodat ook een waterdichte kabeldoorvoer gegarandeerd is. Wij vinden het namelijk belangrijk dat ieder aspect van uw veiligheid geregeld is als u uw noodverlichting bij ons bestelt.

Ook leveren wij een set pictogramstickers mee, zodat u van deze waterdichte noodverlichting een nooduitgangbord kunt maken. Deze stickers voldoen aan de allernieuwste NEN-norm (NEN-EN-ISO 7010), die universeel geaccepteerd is voor vluchtwegaanduiding. Hiermee zal iedereen overal ter wereld begrijpen waar zich de nooduitgang bevindt. Daarbij maakt het niet uit waar de nooduitgang ten opzichte van het nooduitgangbord gesitueerd is; de set stickers die wij meeleveren bevat pictogrammen met pijlen in alle vier de richtingen. Overigens is het niet noodzakelijk om deze stickers te gebruiken om gebruik te kunnen maken van de waterdichte 3 watt led noodverlichting. Zonder pictogrammen zijn deze multifunctionele noodlampen een uitstekende vorm van vluchtwegverlichting of portiekverlichting. Ze hoeven dus niet per se als vluchtwegaanduiding gebruikt te worden.

Deze noodverlichting werkt continu en niet-continu

Deze 3 watt waterdichte noodverlichtingsarmatuur kan zowel continu als niet-continu gebruikt worden. Wanneer u ervoor kiest om hem continu te gebruiken, zal de ledverlichting normaliter gebruik maken van het lichtnet. Wanneer de stroom om wat voor reden dan ook uitvalt, zal de verlichting meteen overschakelen op de accu en dus blijven branden. Deze optie is verplicht als u de armatuur als nooduitgangbord gebruikt. Dan kan iedereen in het pand namelijk altijd gemakkelijk zien waar de nooduitgangen precies zijn. Gebruikt u deze noodverlichting als vluchtwegverlichting? Dan kunt u er ook voor kiezen om de noodverlichting niet-continu te gebruiken. In dat geval gaat de vluchtwegverlichting pas aan als de stroom uitvalt. Hiervoor zal de noodverlichting gebruik maken van de accu.

Naar een passende accu voor deze armatuur hoeft u niet lang te zoeken. Wij leveren namelijk standaard een bijbehorende 3-uurs accu met de noodverlichting mee. Volgens Europese richtlijnen moet de noodverlichting bij uitval minimaal een uur kunnen branden en daar voldoet de bijgeleverde batterij ruim aan. Heeft de led noodverlichting in uw pand drie uur moeten branden? Dan kunt u bij onze accupacks gemakkelijk een nieuwe accu voor de 3 watt waterdichte noodverlichting vinden, zodat u weer een tijdje vooruit kunt. Hier kunt u ook terecht als de accu in uw noodverlichtingsarmatuur al vier jaar in het apparaat zit. Dan moet de accu van uw noodverlichting namelijk preventief vervangen worden om de veiligheid in uw bedrijfspand te kunnen blijven garanderen. Ook voor andere armaturen vindt u hier een passende accu. Er zit ook een testknop in de armatuur, waarmee u kunt controleren of de verlichting het nog doet.

Online led noodverlichting 3 watt bestellen

Heeft u door de omstandigheden in uw bedrijfspand een noodverlichtingsarmatuur nodig die waterdicht is? Dan is deze energiezuinige 3 watt noodverlichting een uitstekende keuze. Hij voldoet aan alle geldende Europese normen en kan dus ook probleemloos in kantoren die zich over de grens bevinden worden gebruikt. Deze opbouwnoodverlichting is daarnaast zeer eenvoudig op het gewenste oppervlak te schroeven. Het is dus goed te begrijpen dat deze 3 watt led noodverlichting een van de meest verkochte producten uit onze webshop is. Al veel mensen hebben deze waterdichte, functionele noodverlichtingsarmatuur ontdekt en waren onder de indruk van de kwaliteit. Voor uw bedrijf is deze noodverlichting daarom ongetwijfeld ook een goede keuze.

Deze webshop led-noodverlichting.net is een webwinkel van Fifty Commerce, een bedrijf dat gespecialiseerd is in ledverlichting in al haar facetten. Voor de beste led noodverlichting kunt u vertrouwen op de expertise van Fifty Commerce. Onze vakspecialisten volgen de markt nauwgezet en weten daarom precies welke ledverlichting het beste bij de wensen en de veiligheidsrichtlijnen van het huidige bedrijfsleven passen. Als gevolg daarvan kunnen wij zorgvuldig de beste led noodverlichting uitzoeken. Deze lampen kopen wij groot in, zodat wij deze voor een zeer goede prijs kunnen aanbieden. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de noodverlichting in ons assortiment altijd aan de nieuwste geldende Europese normen en regels voldoen. Voor uw veiligheid kunt u dus op led-noodverlichting.net bouwen.

Deze 3 watt led noodverlichting is een vorm van opbouwnoodverlichting. Heeft u liever noodverlichting die gelijk loopt met het vloer- of plafondoppervlak? Bekijk dan onze inbouwnoodverlichting.