Waterdichte led noodverlichting

Als de plek waar u noodverlichting wilt ophangen vochtig of zelfs nat is, heeft u er baat bij om waterdichte led noodverlichting te installeren. Zo reduceert u het risico op elektrocutie tot een minimum en kunt u toch aan alle wettelijke eisen voor noodverlichting voldoen. Onze waterdichte 3 watt led noodverlichting is ook niet voor niets een van onze meest verkochte noodverlichtingsarmaturen. Met deze armaturen profiteert u zowel van de veiligheid van een waterdichte behuizing als van de energiezuinige eigenschappen en lange levensduur van led verlichting. De noodverlichtingsarmaturen van led-noodverlichting.net zijn in verschillende mate van waterdichtheid te verkrijgen. Daar vertellen we u graag wat meer over, zodat u de waterdichte led noodverlichting kunt bestellen die het beste op de omstandigheden in uw pand aansluiten.

Onze waterdichte led noodverlichting is IP44 of IP65

Niet ieder waterdicht lamphuis is hetzelfde. Een behuizing die geheel onder water gedompeld kan worden is anders dan een behuizing die af en toe met regenwater te maken heeft. Om dit voor klanten over de hele wereld zo duidelijk mogelijk te maken is de IP-code ingesteld. Dit staat voor International Protection en geeft in twee cijfers aan waar de behuizing tegen kan. Het eerste cijfer geeft aan waardoor de armatuur zonder schade aangeraakt kan worden, het tweede zegt wat over de hoeveelheid water die de behuizing aankan. Onze waterdichte led noodverlichting is IP44 of IP65. De eerste is spatwaterdicht en bestendig tegen spitse voorwerpen, de tweede volledig stofdicht en beschermd tegen waterstralen. Zo kunt u meteen zien of een armatuur geschikt is om binnen of buiten uw pand te installeren.

Waterdichte armaturen met hoogwaardige ledlampen

Buiten de constructie van de behuizing letten wij natuurlijk ook op de kwaliteit van de ledlampen in uw noodverlichtingsarmatuur. Wij verkopen uitsluitend armaturen met daarin hoogwaardige led chips en kunnen u daarom ook garanderen dat de lampen in onze waterdichte noodverlichtingsarmaturen meer dan 40.000 branduren blijven werken. In combinatie met de besparing op de energiekosten is een led noodverlichtingsarmatuur dus een bijzonder voordelige optie. Het verschil in verbruik merkt u vooral wanneer u een nooduitgangsbord of andere continu brandende noodverlichting in uw pand installeert. Deze lampen branden normaal gesproken op de spanning van het lichtnet en zullen daar veel minder stroom voor nodig hebben dan bijvoorbeeld tl-buizen.

Online waterdichte led noodverlichting verkopen

Wanneer u op zoek bent naar waterdichte led noodverlichting kunt u vertrouwen op onze opbouw led noodverlichting en inbouw led noodverlichting met IP65 behuizing. U minimaliseert hiermee elektrocutiegevaar, waardoor de ontruiming van uw pand in geval van nood een stuk veiliger wordt. Ook als u op zoek bent naar losse accupacks om de werking van uw noodverlichting bij stroomuitval te blijven garanderen kunt u op led-noodverlichting.net rekenen. Als u bij ons waterdichte led noodverlichting bestelt, krijgt u er overigens gratis een accu bij die een brandtijd van minimaal 3 uur garandeert.