Prijzen en bezorging

Prijzen
Alle producten in onze webshop worden getoond inclusief BTW en wettelijke verwijderingsbijdragen. Hierdoor wordt u niet verrast met extra kosten tijdens het bestelproces. Naast de standaard verkoopprijs worden bij een aantal artikelen staffelkortingen getoond. De weergegeven staffelprijs is van toepassing vanaf afname van het aangegeven aantal. Alle bestellingen worden gratis door ons verstuurd.

Voor buitenlandse zakelijke klanten is het mogelijk om een bestelling te plaatsen vrijgesteld van BTW. Hiervoor hoeft u enkel uw geldige BTW nummer in te vullen en kunt u uw bestelling plaatsen zonder Nederlandse BTW.

Bezorging
Bij elk product ziet u een actuele voorraadstatus, indien het artikel op voorraad is en besteld voor 16:00, wordt uw bestelling dezelfde dag nog gratis door ons verpakt en verzonden. Zodra uw pakket ons magazijn heeft verlaten ontvangt u een e-mail met track & trace om uw bestelling te volgen. Wij verzenden onze pakketten met GLS, deze betrouwbare pakketservice bezorgt 98% van de pakketten de volgende werkdag. Het is tevens mogelijk om uw pakket af te laten leveren bij een GLS ParcelShop. Zie deze link om een parcelshop bij u in de buurt te zoeken.

verzending_gls