Opbouw LED Noodverlichting

Opbouw led noodverlichting

Opbouw led noodverlichting is noodverlichting die op het plafond of op de muur geschroefd wordt en daarmee altijd enigszins uit het oppervlak waar de armatuur in komt zal steken. Dit soort noodverlichting is daarmee het tegenovergestelde van inbouwnoodverlichting, waarvan de buitenkant van de behuizing gelijk loopt aan het oppervlak waar de noodverlichtingsarmatuur in bevestigd wordt. Daarmee neemt opbouwnoodverlichting iets meer ruimte in beslag, maar daar staat tegenover dat veel mensen het bevestigen van dit type noodverlichting eenvoudiger vinden dan bij inbouwnoodverlichting het geval is. Onze bestseller is de 4 watt waterdichte led noodverlichting, maar u vindt bij ons nog veel meer opbouwnoodverlichting die aan de belangrijkste NEN- en ISO-normen voldoen die op dit moment van kracht zijn.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Opbouw nooduitgangborden en vluchtwegverlichting

Volgens de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van noodverlichting is het verplicht dat bij uitval van stroom duidelijk is hoe alle aanwezigen in een bedrijfspand naar de nooduitgang toe kunnen komen. Daarom vindt u bij ons de beste vluchtwegverlichting en nooduitgangborden voor een gunstige prijs. Sommige soorten opbouwnoodverlichting kunnen zelfs voor beide doeleinden gebruikt worden. Als u de pictogrammen die wij bij de noodverlichtingsarmaturen leveren op de ledverlichting plakt, zijn ze te gebruiken als vluchtwegaanduiding. Deze pictogramstickers zijn overigens bij de prijs inbegrepen. Bij veel van de armaturen is het echter ook mogelijk om de stickers achterwege te laten en de ledverlichting als vluchtwegverlichting te gebruiken.

Opbouwnoodverlichting volgens de nieuwste normen

De pictogrammen die bij de armaturen geleverd worden voldoen aan de meest recente Europese afspraken. Dat is al enkele jaren de norm NEN-EN-ISO 7010. Deze verving begin 2013 de oude NEN 6088-norm. De pictogrammen die we met uw opbouw led noodverlichting meesturen kunnen in heel Europa gebruikt worden, wat voordelig kan zijn als uw bedrijf ook elders in Europa actief is. Ook voor de accu die met de armaturen meegeleverd wordt hebben wij rekening gehouden met alle Europese regels. Volgens die regels moet noodverlichting na het uitvallen van de stroom namelijk nog minimaal een uur branden, zodat er genoeg licht is om de ontruiming in gang te zetten en bij calamiteiten dringende handelingen zoals spoedreparaties uit te voeren. Met de 3-uurs batterij die wij bij uw bestelling doen, heeft u daar ruim de tijd voor.

Online opbouw led noodverlichting bestellen

Bent u op zoek naar de beste opbouw led noodverlichting voor in uw bedrijf? Dan vindt u tussen onze armaturen zeker de opbouwverlichting die uw bedrijf een stuk veiliger maakt. Omdat onze ledverlichtingsexperts de markt goed in de gaten houden, kunt u ervan op aan dat de noodverlichting in onze webshop van de hoogste kwaliteit is en aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften voldoet. Sommige van deze armaturen zijn zelfs waterdicht, waardoor het gevaar van elektrocutie in een vochtige werkomgeving ook direct afgewend is.